Cel mai mare producător de staţii de încărcare pentru maşini electrice din lume, EV-Box, a intrat în România

Firma bucureșteană Volt a preluat distribuția pentru România a produselor EV-Box, liderul global în producția de stații de încărcare pentru mașini electrice, potrivit unui comunicat al companiei.

“Avem stații de încărcare specializate pentru uz public, pentru businessul dvs, dar și pentru uz casnic. Fie că doriți să instalați în parcarea dumneavoastră de acasă sau pentru a încărca o flotă proprie de 50 de mașini, ori pentru locuri publice, cu ontinuae la vandalizare, noi avem soluția ideală. De la stații simple de 3.7 Kw, cu o singură priză, până la stații de încărcare cu 2 prize de 22 Kw fiecare, ce se pot conecta între ele și pot fi gestionate direct din fața calculatorului, pe internet, pentru a vă ușura dumneavoastră munca și a vă îmbunătăți controlul”, afirmă Săcuiu Adrian, managing partner al companiei Volt, într-un comunicat.

EV-Box este liderul global în producția de statii de încărcare pentru mașini electrice și a software-ului pentru acestea, cu peste 50.000 de stații instalate în peste 30 de țări și 980 de orașe.

Înființat în 2010, în Olanda, EV-Box a devenit unicul furnizor de infrastructură de încărcare publică în orașe precum Amsterdam, Rotterdam și Monaco. Compania a fost cumpărată în 2017 de grupul internațional Engie.

În 2017, firma bucureșteană Volt a preluat distribuția pentru România a produselor EV-Box.

Piața de mașini electrice din Romania este în continua creștere, spun cei de la Volt. În perioada mai – decembrie 2017, au fost aprobate finanțările, prin programul Rabla Plus, pentru achiziția a 689 de mașini electrice și plug in hybrid. Dacă toate aceste mașini s-ar livra până la finalul anului, atunci numărul de mașini comercializate care se încarcă la priză va fi de 4 ori mai mare (412%) în 2017 față de anul precedent, în care s-au vândut doar 167 de unitați.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *