Ce spune Getica, furnizorul care are în ofertă prețul de 7 lei/kWh aplicabil după ridicarea plafonării: „Nu avem noi cel mai mare preț”

Getica 95, furnizorul de energie electrică ce a propus un preț de 7 lei/kWh în oferta pentru casnici, aplicabil după ce se va ridica actuala schemă de plafonare, precizează într-un punct de vedere trimis redacției că oferta respectă legea actuală, că există cel puțin un furnizor cu un preț 1 leu/kWh mai mare și că clienții pot oricând să schimbe furnizorul.

Iată integral precizările trimise de companie redacției:

„având în vedere articolul publicat în data de 07.02.2024 cu titlul ”Incertitudinea naște monștri pe piața deenergie: Un furnizor vine cu un preț uriaș, de 7 lei/kWh, pentru populație, după ce expiră plafonarea ”,

luând în considerare faptul că numele companiei noastre a fost amintit în cadrul articolului menționat și căafirmațiile dumneavoastră apar cu aspect dubitativ, în speță întrebări fără răspuns, ne simțim obligați, dinrespect pentru redacția dumneavoastră și pentru imaginea societății noastre, dar mai mult, pentru informarea corectă a cititorilor să vă răspundem pe scurt la neînțelegerile formulate si transmise cititorilor.

Luând în considerare calitatea serviciilor companiei noastre, relația perfectă cu clienții pe care îiavem în portofoliu, consumatori persoane juridice și fizice și faptul că ceea ce dumneavoastră ați afirmat că reprezintă oferta Getica 95 care se află pe un site public facem urmatoarele precizări:

Getica 95 și-a întemeiat oferta respectând și aplicând normele în vigoare la momentul actual cu privire la plafonarea prețurilor de energie electrică. La momentul încetării măsurilor de plafonare aplicabile clienților finali din piața de energie electrică, Pretul energiei electrice active se stabileste conventional la nivelul a 7 lei/kWh (pretul energiei electrice active fara TG), aceasta fiind strategia societății noastre în cazul eliminării schemei de plafonare anterior datei de 31.03.2025!

Subliniem ideea că Getica 95 nu are cel mai mare preț în cazul eliminării plafonării, existând în comparatorul de oferte pentru furnizare energie electrică publicat pe site-ul ANRE cel puțin un alt furnizor pe piață care ofertează la un preț mai mare decât cel stabilit de Getica 95, respectiv cu 1000 lei/MWh în plus!

Mai mult decât atât, clientul are posibilitatea de a-și alege sau schimba furnizorul în maxim 48 de ore prin platforma creată de ANRE. www.posf.ro , în cazul în care acesta nu dorește continuarea contractului de furnizare cu noul preț din ofertă în urma eliminării schemei de plafonare.

Din dorința de a fi cât mai transparenți cu putință și mai ales din dorința ca viitorii clienți să fie perfect informați cu privire la prețurile și serviciile furnizate de compania noastră sperăm că am clarificat nelămuririle create până astăzi.

De asemenea, trebuie să precizăm faptul că în domeniul furnizării de energie, așa cum s-a dovedit în ultimii 2-3 ani, legislația incidentă ca și actele administrative emise de autoritatea de reglementare ANRE sunt permanent modificate și în continuă schimbare. Oferta noastră de furnizare de energie electrică comentată în articolul publicat este în acord cu legislația incidentă la momentul publicării ofertei!”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *