Ce spune Electrica Furnizare despre factura de 27.000 de lei primită de un consumator casnic din Alba Iulia

Electrica Furnizare arată că factura gigantică a fost emisă în urma unei “anomalii”, iar clientul nu va plăti nimic până când nu se elucidează situația.

Iată comunicatul companiei:

“Electrica Furnizare informează cu privire la cazul clientului din Alba Iulia, care a primit o factură în valoare de 27.808,13 lei, ca urmare a unei anomalii pe lanțul de facturare și în sistemul informatic.

Electrica Furnizare precizează că factura menționată în cadrul articolelor de presă este o factură cu caracter de regularizare, emisă în baza citirii efectuate de către operatorul de distribuție zonal.

Din cauza unei anomalii pe lanțul de facturare și în sistemul informatic, factura în cauză a fost transmisă automat, în mod eronat, către client.

Compania Electrica Furnizare a luat decizia de a storna factura până la clarificarea modului de funcționare a întregului lanț de facturare, inclusiv a contorului de la locul de consum în cauză”.

O familie din Alba Iulia a primit sâmbătă o factură la energie electrică de 27.808 lei pentru un consum de 39.313 kwh în perioada 12 iulie 2021 – 10 august 2021, potrivit relatărilor din presa locală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *