Ce spun primarii și profesorii din școlile care vor fi renovate prin programul “România Eficientă” VIDEO

Șase școli din România vor fi complet renovate prin programul “România Eficientă”, derulat de Energy Policy Group (EPG) în parteneriat cu OMV Petrom. Puteți vedea mai jos ce spun primarii și profesorii din școlile care au intrat în program, într-un material video

În ciuda contextului dificil creat de pandemie, programul România Eficientă, lansat în iunie 2019 va susține renovarea aprofundată a unui număr de cinci școli și o clădire a unui liceu, unde proiectul de renovare va avea rol de pilot, potrivit unui comunicat de presă.

Câteva mii de elevi, dar și câteva sute de profesori vor beneficia astfel de condiții mai bune de învățare, în urma renovării clădirilor în care își desfășoară activitatea.

Cele șase unități școlare care vor beneficia de investiții au fost anunțate în cadrul celei de-a doua ediții a Forumului România Eficientă, care a avut loc în format online pe data de 10 noiembrie 2020.

Localitățile și școlile selectate care vor beneficia de lucrări ample de renovare energetică prin proiectul România Eficientă sunt:

Băicoi (județul Prahova): Școala Gimnazială Liliești

Cristuru Secuiesc (județul Harghita): Liceul Tehnologic „Zeyk Domokos”

Drobeta-Turnu Severin (județul Mehedinți): Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”

Ovidiu (județul Constanța): Liceul Tehnologic „Ion Podaru”

Vaslui (județul Vaslui): Școala Gimnazială „Elena Cuza”

Iată mai jos, ce au spus profesorii de la unitățile școlare selectate și unii dintre primarii din localitățile în care se renovează aceste școli, într-un material video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *