Carmen Neagu a încetat din viață

Carmen Neagu, cunoscut specialist în sectorul energetic, care în ultima parte a vieții a fost CEO al GSP Power, noua divizie energetică a cunsocutei firme Grup Servicii Petroliere, a murit. Carmen Neagu suferea de cancer. 

Cei de la GSP au făcut anunțul decesului acum câteva minute. Iată anunțul lor:

“Gabriel Comănescu și echipa GSP au primit cu deosebit regret și îndurerare vestea trecerii la cele veșnice a doamnei Carmen Neagu.

O personalitate deosebită, un om unic și bun, o profesionistă apreciată de toți cei care au cunoscut-o, va fi întotdeauna păstrată în amintirea noastră.

Carmen și-a dedicat maturitatea profesională în a-i învăța pe alții tot ceea ce înseamnă să fii cu adevărat un expert în energie, cu deschidere, cu metodă, cu răbdare și bunătate.

Carmen Neagu a contribuit la dezvoltarea strategică a sistemului energetic din România în cadrul Companiei Naționale de Electricitate, Termoelectrica și ELCEN și a deținut o serie de poziții de top management în domeniile legate de strategie și afaceri internaționale în sectorul energetic din România.

Am avut onoarea să o avem pe Carmen în echipa GSP, în calitate de CEO al GSP Power. Îi vom rămâne veșnic îndatorați pentru tot ceea ce a însemnat”.

Sincere condoleanțe rudelor și apropiaților!

Dumnezeu să o odihnească!

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *