Campanie de racordare la gaze în 20 de județe in sudul țării. Zeci de mii de noi racorduri, contract de 340 de milioane de lei

Engie scoate la licitație un contract de 340 de milioane de lei pemtru racordări la rețeaua de gaze în 20 de județe, potrivit unui anunț de licitație.

Engie România, care prin firma sa de distribuție a gazelor naturale Distrigaz Sud Rețele operează în jumătatea de sud a țării, a lansat în sistemul electronic de achiziții publice un anunț de licitație pentru contractarea de lucrări de racordare la rețea în 20 de județe.

Engie a scos a licitație un contract cadru, împărțit în 18 loturi, cu lucrări pe următorii trei ani și așteaptă ofertele de la companiile interesate, până la data de 19 februarie. Compania estimează că va primi cinci oferte. Valoarea estimată a contractului este de 340 de milioane de lei. Iată cum sunt împărțite lucrările:

Compania va finanța aceste noi racorduri de gaze din surse proprii. Se vor califica firmele care vor avea cel mai bun raport calitate-preț, însă prețul va avea o pondere de doar 40% în stabilirea punctajului total. Vor mai fi punctate atât componenta tehnică, cât și cea de mediu și securitatea muncii și, aspect inedit, 5% din punctaj reprezintă o componentă de incluziune socială – dacă ofertantul a angajat în ultimele șase luni o persoană cu dizabilități.

Engie este cel mai mare furnizor de gaze naturale pentru clienți casnici din România iar subsidiara sa Distrigaz Sud Rețele operează o rețea de distribuție de circa 22.000 kn de conducte de gaze din centrul și sudul României, care deservește circa 2 milioane de locuri de consum

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *