Bogdan Văduva, Partener în cadrul KPMG România, părăsește compania de la 15 ianuarie – surse

Unul dintre cei mai cunoscuți consultanți în energie de pe piața locală, Bogdan Văduva, Partener și Deputy Head of Advisory and Head of Energy în cadrul KPMG România va pleca de la 15 ianuarie din această companie, au declarat mai multe surse din piață.

Potrivit acestora, partenerul KPMG și șeful practicii de Energie va deveni CFO al grupului de companii din care face parte și eMag. ”Într-un fel, mișcarea lui Văduva este una surprinzătoare după aproape 20 de ani petrecuți în cadrul KPMG România, dar, în același timp, poate că simțea nevoia să învețe lucruri noi și să aibă parte de provocări de un alt nivel”, au declarat sursele citate.

Văduva nu a putut fi contactat pentru informații despre acest subiect până la ora publicării acestei știri.

Bogdan Văduva s-a alăturat echipei KPMG în 2004 și a devenit Partener în anul 2012. El a fost implicat în misiunile de audit, atât pentru clienții locali, cât și cei internaționali, pornind de la statutul de auditor pentru a deveni consultant într-o gamă largă de domenii. A coordonat echipe multi-disciplinare în proiecte majore, cu unele dintre cele mai mari companii energetice din România. Văduva s-a implicat în cele mai mari tranzacții și proiecte de restructurare semnificative în sectorul de electricitate din România, din ultimii 15 ani. De asemenea, el este Alumni al Harvard Business School și membru al Asociaţiei Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie.

Plecarea lui Bogdan Văduva nu este una singulară în peisajul pieței de consultanță în energie, la nivelul companiilor de tip Big4. La finalul lunii decembrie 2023, George Constantin, Manager în cadrul EY România, a demisionat după aproape patru ani petrecuți în cadrul companiei. Potrivit profilului său de LinkedIn, George Constantin este în prezent  Head of Research – energiaTa în cadrul EFdeN și transformational coach.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *