Auchan și-a făcut firmă de energie regenerabilă în România

Auchan România S.A., subsidiara locală a retailerului francez Auchan, a deschis recent o companie care se va ocupa cu producția, transportul și energia electrică, potrivit Economica.net.

Auchan Renewable Energy este noua entitate juridică a grupului Auchan în România, potrivit informațiilor furnizate Economica.net de termene.ro.

Compania, care are ca principal obiect de activitate producția, transportul și distribuția de energie electrică, a fost înregistrată în februarie anul acesta este deținută în totalitate de Auchan România SA. Administrator al companiei este CEO-ul Auchan România, iar capitalul social este de 200 de lei.

Decizia de a inființa o companie care să se ocupe de producția de energie ar putea fi în contextul în care retailerul pregătește încă de anul trecut investiții în zona energiei verzi, cu scopul de a reduce din costurile cu energia..

Detalii de spre politica „verde” a Auchan pe economica.net.

1 Comment

  1. Este îmbucurător să vedem că Auchan România investește în energii regenerabile și își asumă responsabilitatea pentru mediul înconjurător. Companiile au o mare putere de a influența schimbările necesare în societate și economie, iar Auchan este un exemplu pozitiv de alegere a unui model de afaceri sustenabil. Într-o lume în care schimbările climatice reprezintă o problemă majoră, investițiile în energii curate sunt esențiale pentru a reduce poluarea și a proteja mediul înconjurător. Sperăm că mai multe companii românești vor urma exemplul Auchan și vor investi în soluții ecologice, astfel încât să protejăm planeta pentru generațiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *