Auchan a ajuns la al patrulea magazin deschis în benzinăriile Petrom. Ţinta este de 15 până la sfârşitul anului

La finalul lunii iunie a fost deschis al patrulea magazin Auchan din reţeaua de benzinării Petrom, potrivit unui anunţ făcut de retailer.

“27 iunie 2017 marchează deschiderea celui de-al patrulea magazin MyAuchan, în staţia Petrom Răzvad, din judetul Damboviţa. Peste 2.000 de produse (lactate, bauturi cu şi fără alcool, dulciuri şi snacks-uri, produse congelate, electronice şi multimedia, menaj, cosmetice şi îngrijire corporala) sunt la dispoziţia clienţilor din zonă, zilnic, în intervalul 0 – 24”, informează Auchan.

Celelalte trei magazine MyAuchan sunt deschise în două benzinării din Bucureşti- Militari (primul deschis în reţeaua Petrom) şi Herescu (zona Cotroceni) şi într-o benzinărie Petrom din localitatea Potigrafu din judeţul Dâmboviţa.

Cele două companii au anunţat în primăvară un parteneriat prin care în staţiile de distribuţie a carburanţilor operate de Petrom vor fi deschise magazine de proximitate Auchan.

Până la sfârșitul anului, în cadrul acestei prime etape a parteneriatului, se urmărește deschiderea a 15 magazine MyAuchan în cadrul stațiilor Petrom din București și din țară. În cadrul parteneriatului, Auchan definește conceptul si gama de produse disponibile în magazine, în timp ce OMV Petrom pune la dispoziție spațiul și asigură operarea magazinului prin intermediul dealerilor. Zona de case de marcat este comună atât pentru achizițiile de carburanți si servicii cât și pentru magazinul MyAuchan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *