Aplicaţie şi ghid online pentru alegerea şi service-ul centralei de apartament

Ariston Thermo România lansează două noi aplicaţii online, respectiv un configurator pentru alegerea centralei termice şi o aplicaţie destinată tehnicienilor de service, Ariston Thermo Quick Fix, se arată într-un comunicat  al companiei.

Configuratorul online pentru alegerea centralei termice este integrat în portalul companiei, atât versiunea desktop, cât şi mobile, funcţionând precum un ghid ce ajută clientul final să ia cea mai bună decizie înainte de achiziţie, potrivit comunicatului. În ceea ce priveşte Ariston Thermo Quick Fix, aplicaţia este disponibilă pentru dispozitive mobile (tableta sau smartphone), fiind destinată tehnicienilor de service pentru accesarea informaţiilor referitoare la produsele Ariston, pe teren, on-line. Ariston Thermo Quick Fix funcţionează pe dispozitivele cu Android şi iOS.

‘Românii se aliniază tot mai mult trendurilor din Occident, iar online-ul este principala sursă de informare, în timp ce smartphone-ul reprezintă soluţia la toate problemele legate de lipsa timpului. Tocmai din acest motiv am decis sa ne extindem lista de instrumente online ce pot veni în ajutorul clienţilor noştri, deoarece nu toţi cei care sunt în căutarea unei centrale termice ştiu să facă o analiză a necesarului de încălzire a locuinţei ţinând cont de gradul de izolare, suprafaţa şi volumul spaţiului ce urmează a fi încălzit şi de numărul de consumatori de apă caldă menajeră’, a declarat Cătălin Drăguleanu, country manager Ariston Thermo România.

Pe lângă lansarea celor două noi aplicaţii, Ariston anunţă şi posibilitatea cumpărării individuale a kit-ului Ariston Sensys Net, compus din dispozitivul de termoreglare Sensys şi din gateway, ce permite folosirea aplicaţiei Ariston NET pentru centralele Ariston deja achiziţionate.

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaţionali în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *