Anunț important de la Electrica Furnizare pentru toți clienții

Electrica Furnizare, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din România, a anunțat azi că perioada de implementare a soluțiilor informatice se prelungește până la jumătatea lunii februarie, iar facturile vor fi emise cu întârziere.

“Perioada de optimizări complexe ale sistemelor noastre informatice se prelungește până la data de 15.02.2024, motiv pentru care vei întâmpina în continuare limitări în accesarea anumitor funcționalități utilizate de către tine în relația cu noi”, arată Electrica Furnizare.

“Ca urmare a limitărilor temporare, factura de energie electrică și/sau gaze naturale va fi emisă și va ajunge la tine la o altă dată decât cea obișnuită, respectiv în a doua parte a lunii februarie 2024, iar termenul de plată se va raporta la momentul emiterii facturii”, mai arată compania.

“În perioada optimizărilor de sistem, nu vei putea utiliza următoarele aplicații și funcționalități:

-MyElectrica – aplicație și portal;

-TelVerde (comunicare index autocitit);

-Formularul unic de contact online;

-E-chat;

-Plata în punctele de relații cu clienții (Info Kiosk/POS);

-Serviciile din meniul interactiv Call-center (activare a opțiunii de apel la emiterea preavizului, informații despre intervalul de comunicare a indexului sau perioada de citire programată a contorului)”, mai arată compania.

Înainte de Crăciun, Electrica Furnizare a anunțat că în ianuarie operează o serie de optimizări ale sistemelor informatice, iar una dintre consecințe este că va emite cu întârziere facturile. “Electrica Furnizare realizează în perioada 01.01.2024 – 31.01.2024 o serie de optimizări complexe ale sistemelor informatice cu scopul îmbunătățirii serviciilor de care beneficiază clienții companiei, motiv pentru care vor exista limitări în accesarea anumitor funcționalități utilizate de către aceștia”, spunea atunci compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *