Angajaţii de la Complexul Energetic Oltenia vor primi prime de Ziua Minerului

Cei aproximativ 19.000 de angajaţi de la Complexul Energetic Oltenia vor primi bonusuri de 700 de lei, incluse în contractul colectiv de muncă, cu prilejul Zilei Energeticianului (20 iulie) şi a Zilei Minerului (15 august).

Peste 5.700 de angajaţi de la Complexul Energetic Oltenia vor primi, în cursul săptămânii viitoare, bonusuri de 700 de lei cu ocazia Zilei Energeticianului, sărbătorită în 20 iulie.

Directorul de resurse umane al CE Oltenia, Ion Raut, a declarat, sâmbătă, că suma necesară a fost virată deja către subunităţi încă din cursul zilei de vineri.

„Sunt 5.725 de angajaţi energeticieni pe care îi avem la termocentrale şi pentru ei am virat banii la subunităţi încă de vineri. Nu ştiu dacă luni vor fi făcute toate procedurile pentru ca sumele să fie şi distribuite, dar cu siguranţă, începând de marţi, banii pot să ajungă la oameni fără probleme”, a declarat Răuţ, citat de mediafax.ro.

Sumele sunt acordate în baza prevederilor contractului colectiv de muncă şi sunt formate din 600 de lei brut şi 100 de lei tichete cadou.

În luna august, şi ceilalţi peste 13.000 de mineri de la Complexul Energetic Oltenia vor beneficia de prime cu prilejul Zilei Minerului, sărbătorită în 15 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *