Alexandru-Aurelian Chiriţă a preluat mandatul de director general interimar al Electrica. Vine de la Hidroelectrica

Consiliul de Administraţie al Electrica SA a decis în data de 05 mai 2022 numirea lui Alexandru-Aurelian Chiriţă în funcția de director general interimar al companiei. Mandatul acestuia începe în data de 17 mai 2022 și are o durată de trei luni, arată Electrica într-un comunicat.

Noul director general interimar Electrica este de profesie avocat, calitate în care a profesat între anii 2009-2019. Începând din ianuarie 2019 s-a alaturat echipei Hidroelectrica, preluând poziţia de Manager al Departamentului Juridic şi, ulterior, Manager al Departamentului Protecţia Datelor Personale.

“Mulţumesc Consiliului de Administraţie al Electrica pentru încrederea acordată, această nominalizare mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură. Contez pe sprijinul intregii echipe Electrica pentru ca împreună, cu determinare, sa ne îndreptăm energia şi efortul către realizarea unor proiecte durabile şi profitabile pentru Grupul Electrica” a declarat Alexandru Chiriţă, în comunicat.

“ÎI urăm domnului Chiriţă bun venit in echipa Electrica, avem încredere că îşi va pune întrega energie şi cunoaştere în îndeplinirea obiectivelor mandatului său şi il asigurăm de întreg sprijinul Consiliului de Administraţie, în proiectele benefice companiei”, a declarat Cristian Bosoancă, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica.

Chiriță vine în locul Corinei Popescu, care a fost demisă înainte de terminarea mandatului, fără justă cauza. Fostul director general al Electrica ar urma să primească o compensație de 400.000 de euro pentru concediere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *