AFM va publica lista cu primele 7.000 de dosare ai beneficiarilor programului Casa Verde Fotovoltaice săptămâna viitoare

AFM va publica la începutul săptămânii viitoare prima listă cu rezultatele evaluării dosarelor depuse de persoanele fizice şi introduse în aplicaţia informatică de către firmele de instalatori, potrivit unui comunicat de presă.

Iată declaraţia preşedintelui AFM

„In aceasta perioada foarte grea pentru toata lumea, am depus si depunem toate eforturile, respectand toate restrictiile impuse de declararea pandemiei COVID 19 si suntem pregatiti sa publicam o prima lista cu peste 7000 de dosare analizate.

La inceputul saptamanii viitoare, dupa parcurgerea ultimei proceduri impuse de legislatie, respectiv aprobarea in Comitetul de Avizare al AFM, aplicantii la acest program vor incepe sa se regaseasca pe listele publicate.

De asemenea, așa cum am promis, pana la finalul lunii aprilie vom finaliza evaluarea tuturor celor 26.000 de dosare depuse in cadrul programului.

Dupa publicarea primei liste cu dosarele evaluate saptamanal, vom continua cu publicarea de noi calupuri de dosare analizate.

Vă asigur că încercam să depunem toate eforturile posibile pentru a veni in sprijinul acestui program pe care am reușit să-l deblocăm și să-l accelerăm în implementare”, Mihai Dojană, Președinte AFM.

 

3 Comments

  1. Greu ,fff greu se demarează in Romănia proiecte ptr.clasa de mijloc a societății -dacă eram parlamentari nu așteptam atât de mult.Vă mulțumim ptr ințelegere!

  2. „Numai” 6 luni ca sa analizeze aceste dosare? In Germania si SUA au depus 2A4 si s-au eliberat banii IMEDIAT. Pentru ce este nevoie de acele bibliorafturi de documente? Si-au facut singuri de lucru ca sa justifice ineficienta?! Acum un an in discutiile din Comsiile reunite din Parlament am propus ca programul sa introduca si sisteme de stocare ca sa existe beneficii pentru ambele parti si la Prosumeri dar si la operatorii de Distributie. In programul de anul trecut nu s-a implementat nimic, iar in cel de anul acesta avem sanse sa discutam de cel de anul viitor la „viteza cu care proceseaza AFM subiectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *