AFM prelungeşte perioada de înscriere a instalatorilor care vor să participe la programul de instalare de panouri fotovoltaice.

Firmele de instalatori care doresc să monteze panouri fotovoltaice clienţilor casnici care doresc să participe la progarmul guvernamental prin care primesc pânp la 20.000 de lei subvenţie au încă două săptămâni să se înscrie la AFM pentru validare. Noul termen este 15 martie

“Administrația Fondului pentru Mediu a prelungit sesiunea de înscriere în vederea validării instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională până la data de 15 martie 2019”, se arată într-un comunicat al AFM.

“Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se va face la unul dintre instalatorii validaţi care au încheiat contract de participare cu AFM, după încheierea etapei de validare a instalatorilor și publicarea listei acestora pe site-ul instituției, numai în interiorul sesiunii de înscriere organizate pentru persoanele fizice și în limita bugetului aprobat”, mai spune AFM.

Vechiul termen era 1 martie, iar, până zilele trecute, doar 40 de astfel de firme se înscriseseră la AFM.

“Ne aflăm în stadiu destul de avansat, avem peste 40 de dosare depuse pentru validarare, sperăm să avem cât mai mulţi, ca să acopere toate reegiunile ţării”, a declarat, pe 18 februarie, la o întâlnire organizata de EnergiaTa, Andrei Iorgulescu, reprezentant al Autorităţii Fondului de Mediu,

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *