33 de benzinării Petrom au deja magazine Auchan. Vor fi 400 în final

Reţeaua de magazine MyAuchan din staţiile Petrom a ajuns la 33 de unităţi, după ce alte opt noi magazine au fost deschise de la începutul acestui an, informează retailerul, într-un comunicat transmis agenției Agerpres.

Potrivit sursei citate, cele mai recente spaţii au fost deschise în Staţii Petrom din Bucureşti, Ilfov, Buzău, Moreni, Târgovişte şi Bucov (judeţul Prahova), acestea fiind integrate în locul spaţiilor comerciale existente din staţiile Petrom Pantelimon, Virtuţii (Bucureşti), Afumaţi (judeţul Ilfov), Buzău Nord, Buzău Sud, Moreni, Târgovişte şi Bucov.

Cu suprafeţe cuprinse între 50 mp şi 147 mp, magazinele MyAuchan propun clienţilor o gamă de până la 1.700 de produse la un raport preţ-calitate avantajos, de la alimente premium, incluzând produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe şi legume, brutărie, lactate) şi alte produse de băcănie, până la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenţi, produse pentru bebeluşi şi accesorii auto.

În plus, clienţii beneficiază de o serie de servicii utile, precum posibilitatea de a-şi achiziţiona taxe de drum/pod şi vignete, servicii de transfer de bani şi de plată a utilităţilor.

Parteneriatul dintre OMV Petrom şi Auchan Retail România, un concept nou pentru piaţa locală, presupune reamenajarea atât la interior, cât şi la exterior, a aproximativ 400 de staţii de alimentare din reţeaua Petrom şi integrarea magazinelor MyAuchan în spaţiile comerciale existente.

În perioada 2021 – 2024, cele două companii vor investi peste 50 de milioane de euro în acest proiect şi vor remodela anual circa 100 de staţii de alimentare Petrom.

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o producţie anuală de ţiţei şi gaze la nivel de grup de 53,0 milioane bep în 2020. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere cu amănuntul, Grupul este prezent în România şi ţările învecinate prin intermediul a 793 de benzinării, la sfârşitul anului 2020, sub două branduri, OMV şi Petrom.

Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, Auchan România are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *