321 de clădiri din Bucureşti nu primesc energie termică de la Radet azi, din cauza avariilor. Ieri, au fost 700

Din cauza avariilor la reţeua de distribuţie a agentului termc, în această dimineaţă 321 de clădiri din Bucureşti nu primeau apă caldă şi/sau căldură, potrivit informaţiilor Radet.

Marea majoritate a avariilor au survenit la reţeaua primară de distribuţie a energiei termice din Bucureşti. Sunt afectate atât blocuri de locuinţe, cât şi licee sau alte clădiri administrative, un exemplu demn de menţionat fiind chiar Ministerul Finanţelor.

Vedeţi lista cu imobilele afectate AICI

Potrivit unei centralizări făcute ieri de economica.net, ieri, 700 de imobile nu aveau apă caldă şi/sau căldură, din cauza avariilor care au avut loc în mai multe zone din Bucureşti.

RADET, societate în insolvenţă, asigură transportul şi furnizarea energiei termice pentru peste 560.000 de apartamente din Bucureşti şi 4.900 de instituţii

 

1 Comment

  1. Problema se va rezolva ,ori conform proiectului strategiei energetice varianta 2018, cand cogenerarea va fi inlocuita cu surse regenerabile si astfel Bucurestiul va fi singura capitala din UE care va finaliza din bugetul statului aceasta solutie.ori populatia din venitul propriu isi vor monta din 8 in 8 ani centrale de apartament.Bravooooooooooo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *