Un director al Transelectrica a renunțat la mandat. A devenit consilier local PNL la Primăria Sectorului 4

Unul dintre directorii Transelectrica a candidat la alegerile locale din partea PNL. A câștigat, și a plecat din conducerea companiei naționale de transport a energiei electrice.

“Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA informează publicul investitor că, urmare a renunțării mandatarului la mandat astfel cum a fost notificată Companiei, mandatul domnului Ionuț-Bogdan GRECIA de membru provizoriu al Directoratului a încetat în data de 27 octombrie 2020. Începând cu data de 28 octombrie 2020, Directoratul îşi desfăşoară activitatea cu membrii aflaţi în funcţie la data prezentului Comunicat”, arată Transelectrica într-un comunicat.

Potrivit unor surse din piața de energie, Grecia a ales să renunțe la poziția de director în Transelectrica pentru că, în urma alegerilor locale, a câștigat un post de consilier local, din partea Partidului Național Liberal pentru Primăria Sectorului 4.

Mandatul lui Grecia expira în data de 20 decembrie, iar Transelectrica derulează acum procedura de selecție a unor noi directori. Grecia a fost numit director în decembrie 2019, și activa în Transelectrica din 2017, potrivit CV-ului său. Înainte de Transelectrica, Grecia a fost angajat la Primăria Sectorului 4, ca inspector la Serviciul Pregătire și Derulare Proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *