Sorin Elisei a fost promovat director pe zona de energie și resurse naturale la Deloitte România

Deloitte România își consolidează echipa de conducere prin lui Sorin Elisei pe poziția de Director în cadrul practicii specializate în industria de energie și resurse naturale, se arată într-un comunicat al casei de consultanță.

„Este o mândrie pentru mine să fiu martorul ascensiunii profesionale a acestor talentați specialiști și îi felicit pentru realizările de impact pe care le-au obținut până în acest moment. Pe lângă recunoașterea contribuțiilor colegilor noștri în dezvoltarea competențelor echipelor noastre specializate și a relațiilor cu clienții, extinderea echipei noastre de conducere este și o confirmare a maturității unor servicii inovative pe care le oferim în România,” a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Alături de Elisei, au mai fost promovați Ioana Boca, pe poziția de Director Consultanță Financiară, și Mihnea Galgoțiu-Săraru, în rolul de Partener în cadrul Reff & Asociații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal.

“Cu o experiență de peste zece ani în sectorul energetic, Sorin Elisei este acum Director în cadrul practicii specializate în industria de energie și resurse naturale. Sorin are cunoștințe solide în coordonarea de proiecte de anvergură națională și internațională în domeniul energiei și schimbărilor climatice, precum și în elaborarea de studii, analize, proiecte și strategii în domeniu. De asemenea, el a participat la dezvoltarea unor proiecte importante, realizate atât de instituții publice, cât și de companii private, în calitate de expert în reglementările piețelor de energie și gaze naturale. Sorin a absolvit cursuri de management executiv la London School of Business and Finance, precum și cursuri de tranzacționare a energiei și de înțelegere a contractelor de tip EFET în cadrul Federației Europene a Traderilor de Energie din Europa. De asemenea, el este expert certificat în sustenabilitate și eficiență energetică”, arată Deloitte în comunicat.

Deloitte România este, potrivit propriei descrieri, una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesioniști.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *