Rompetrol a a deschis a 56-a stație de carburanți din Bulgaria, în orașul Shumen

Rompetrol Bulgaria, companie membră a KMG International, a deschis oficial o nouă stație de carburanți în Shumen, oraș situat la 90 km vest de orașul Varna, pe Autostrada A2, care leagă Marea Neagră de capitala Sofia. Shumen este cunoscut în Bulgaria pentru dezvoltarea din sectoarele auto, materialelor de construcții și magazinelor de mobilier, arată compania într-un comunicat.

Prin noua investiție, Rompetrol Bulgaria a generat 11 noi locuri de muncă în oraș și se angajează în continuare în dezvoltarea comunității, prin locuri de muncă create și contribuții în bugetele locale., se arată în comunicat.

„Rompetrol Bulgaria este un susținător puternic al comunității și, prin această nouă investiție, compania face, de asemenea, dovada că activitatea noastră în Bulgaria va continua să crească, faptul că suntem în legătură cu nevoile comunității și că vom susține și mai mult economia din această țară. Stația de carburanți din Shumen a fost ridicată urmând planurile noastre ambițioase, care sunt aliniate complet strategiei Grupului KMG International. Totodată, am reușit să rebranduim deja mai mult de 80% din lanțul de stații existent, iar benzinăriile sunt construite integral în conformitate cu cel mai recent concept al Grupului”, a declarat Ivaylo Trendafilov, Directorul General al Rompetrol Bulgaria.

Stația de carburanți, care a respectat toate standardele de calitate Rompetrol, are parte de dotări și servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obținuți în România, la rafinăria Petromidia.

“Noile benzinării deschise, dar și cele deja existente ale Rompetrol Bulgaria, continuă să funcționeze în conformitate cu măsurile de securitate sporite. În contextul extinderii rapide a virsului SARS-CoV-2, prioritatea principală a companiei este asigurarea protecției și securității angajaților și a familiilor acestora, precum și sprijinul complet și implementarea de măsuri preventive eficiente pentru toți asociații și clienții care utilizează produse și servicii Rompetrol”, mai arată comunicatul.

Rompetrol Bulgaria face parte din KMG International Group – o companie de petrol și gaze care operează pe 11 piețe internaționale. Cu peste 6.000 de angajați din diferite țări, KMG International deține și operează 3 unități de producție în România și o rețea de peste 1.000 de puncte de distribuție a combustibilului în România, Moldova, Georgia și Bulgaria.

Rompetrol Bulgaria operează o rețea actuală de 56 de benzinării în toată țara și comercializează clienților bulgari combustibili de calitate, la standard europene, produși în rafinăria Petromidia. Compania urmărește dezvoltarea activă în următorii ani, inclusiv extinderea rețelei și îmbunătățirea constantă a calității serviciilor.

Recent, KMG International, prin subsidiara sa – Rompetrol Bulgaria, a donat 10.000 litri de combustibil autorităților, pentru a sprijini lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Combustibilul va fi distribuit în peste 20 de orașe din Bulgaria (Varna, Burgas, Stara Zagora, Plovdiv și multe altele), cu prioritate în zonele care sunt mai afectate de răspândirea virusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *