Getica 95 are acum cea mai bună ofertă la energie electrică pentru casnici, pentru toată țara. Contractul este însă pe patru luni

Getica 95 Com, o companie românească și furnizor de energie mai ales pentru clienții comerciali, a lansat o ofertă de energie electrică pentri populație care este cea mai bună din piață, peste cea a Hidroelectrica.

Getica 95 Com oferă un preț al energiei active de 0,24 lei/kWh, pentru populație, la care se adaugă, evident, celelalte taxe și tarife reglementate de legislația în vigoare (tarife de transport, de distribuție, certificare verzi, contribuție de cogenerare, accize și TVA. Oferta este pentru clienții din toată țara, nu presupune vreun abonament, însă contractul cu acest preț ferm garantat de furnizor se încheie pentru doar patru luni, cu posibilitatea de prelungire.

Oferta Hidroelectrica presupunea un preț de 0,245 lei pentru primele șase luni ale unui contract pe un an, și de 0,25 lei/kWh pentru următoarele șase luni.

O altă particularitate este accea că, în cazul în care clientul depășește de cel puțin două ori termenul de plată a facturii, furnizor poate percepe garanții echivalente cu consumul de energie pentru 90 de zile. Clienții casnici care doresc acest contract cu Getica 95 au timp până la sfârșitul lui februarie să acceseze oferta.

Getica 95 Com este un furnizor român mai puțin cunoscut consumatorilor casnici, însă este foarte activ pe piața pentru clienții comerciali. Potrivit ultimelor date ale ANRE, Getica 95 Com avea, la finalul lui octombrie 2020, o cotă de 7,53% din piața totală pentru clienții finali. Compania, cu sediul în Râmnicu Sărat, este activă pe piața de energie încă din 2010, este controlată de omul de afaceri Viorel Tudose și are drept clienți mai multe firme, poate cel mai cunoscut fiind Metrorex, compania de transport cu metroul din București, căreia îi vinde energie electrică din vara anului trecut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *